ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ SEX

ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το αυταρχικό σεξ είναι για άνδρες και γυναίκες που τους αρέσει να είναι παθητικοί ή υποτακτικοί και θέλουν τις περιποιήσεις μια πραγματικής αφέντρας στο σεξ η μιας καλής υποτακτικής που ξέρει πως να είναι ΄καλό κορίτσι΄!!!!

Είναι και για σένα που θέλεις να εκσπερματώσεις με strap on. Που σου αρέσει να αδειάζεις με την βοήθεια του της αφέντρας σου

Σήμερα πάρα πολλά ζευγάρια κάνουν αυταρχικό σεξ με τον άνδρα να είναι ο παθητικός.

Αυτή η σεξουαλική πράξη ονομάζεται pegging.

Αν θέλεις όμως και ένα υπάκουο καλό κορίτσι που να τα δέχεται όλα και να της αρέσει να της λένε τι να κάνει και πως να το κάνει τότε είσαι στο σωστό πρακτορείο.

Τα sumbissive escort girls του πρακτορείου μας θα παίξουν τρομερά παιχνίδια εξουσίας μαζί σου.

Το υποτακτικό άτομο υπακούει και ακολουθεί αυτό που ορίζει ο ερωτικός σύντροφος του/της. Παραδίνεται και αφήνεται σε αυτό που υπαγορεύει ο/η κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού.

Θα αποδειχθεί εξαιρετικά απελευθερωτικό και απολαυστικό για έναν άνδρα ή μια γυναίκα να συμπεριφερθεί με πειθήνιο τρόπο στην ερωτική συνεύρεση.

Μην χάσετε αυτήν την εμπειρία !!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι ενα search στη σελιδα μας Athens Vip Girls να διαλέξετε ένα από τα πανέμορφα και εμπείρα κορίτσια στην Αθήνα και να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους για να κλείσετε το ραντεβού σας .

  1.  Καλέστε μας τώρα στα 6985.989.483 - 6985.989.583
  2.  Στείλ'τε μας sms , viber , what's app , signal .
  3.  Επικοινωνήστε μαζί μας με Email στο athensvipgirls@gmail.com