Τελικά είναι η Ιωάννα Τούνη βίζιτα;

tn

Τελικά είναι η Ιωάννα Τούνη βίζιτα;

72 Views

Συνέχεια ακούγεται δεξιά και αριστερά πως η γνωστή και σέξυ influencer Ιωάννα Τούνη κάνει βίζιτες και ότι είναι από τις πιο δυνατές escorts της Ελλάδας. Δεν θα μπορούσε αυτή η φήμη να μην έχει φτάσει και στα αυτιά της και για αυτό το λόγο η ίδια έχει απαντήσει ανοιχτά στο αν ανήκει στις βίζιτες στην Αθηνα: «Την ερώτηση αν έχω κάνει βίζιτες την βλέπω συνέχεια μπροστά μου. Ντροπή νιώθω και ντροπή γι’ αυτούς βασικά όχι για μένα. Είναι πάρα πολύ άσχημο και πολύ βαρύ σε οποιαδήποτε εποχή, σε οποιαδήποτε κοινωνία να χαρακτηρίσεις κάποια γυναίκα βίζιτα».

Η Ιωάννα Τούνη λέει πως δεν κάνει βίζιτες και εμείς το δεχόμαστε. Δεν μας νοιάζει, όμως, διότι ξέρουμε πως υπάρχουν αληθινές βίζιτες εκεί έξω, έτοιμες να προκαλέσουν καύλα και στον πιο απαιτητικό πελάτη. Στα τηλέφωνα:6985989483 – 6985989583 μπορείτε να βρείτε άνετα τις καλύτερες πουτάνες να γαμήσετε και τα πιο vip girls της Αθήνας.

Το σίγουρο είναι πως γλείφει μουνάκια, κάτι που έχει παραδεχθεί και η ίδια σε συνέντευξή της: «Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν πολύ και οι γυναίκες και οι άνδρες. Για να κάνω σχέση με άνδρες μου αρέσουν πιο πολύ αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετεροφυλόφιλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση με γυναίκα. Προς το παρόν δεν έτυχε να έχω. Πιστεύω ότι αυτά τα ταμπού πρέπει να πάψουν. Με ενοχλεί που οι διάσημοι δεν παραδέχονται ότι δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο, λες και είναι κάτι τρελό. Θα μπορούσα να ερωτευθώ εξίσου και μια γυναίκα και έναν άνδρα».

 

No comments

No comments